Компот із заморожених ягід і фруктів
Приготувати компот з заморожених ягід і фруктів можна за 30-40 хвилин. Це зовсім не багато, а домашній компот набагато корисніше розкручених магазинних напоїв.
Компот можна варити в мультиварки або на плиті, в обох випадках він вийде корисним і смачним.
Інгредієнти
Каструлю з водою поставте на вогонь. Можна відразу засипати в неї цукор і чекати, поки вода закипить. Підготуйте сливу, приберіть кісточку.
Підготуйте полуницю, приберіть хвостики і помийте від бруду.
Журавлина дуже корисна, тому її ми теж обов'язково додаємо в компот.
Чорна смородина подарує не тільки вітаміни, але і додасть компоту незвичайний колір.
Також додавайте в компот ожину.
Вишня без кісточок зробить компот не нудотний солодким, а трохи з кислинкою.
Варіть компот з заморожених ягід і фруктів 30-40 хвилин.
Остудіть трохи компот і можна пити.