Компот із заморожених ягід і фруктів

Приготувати компот з заморожених ягід і фруктів можна за 30-40 хвилин. Це зовсім не багато, а домашній компот набагато корисніше розкручених магазинних напоїв.

Компот можна варити в мультиварки або на плиті, в обох випадках він вийде корисним і смачним.

Інгредієнти

  • вода — 3 літри,
  • цукор -? склянки,
  • сливи — 3-4 шт.,
  • полуниця — 100 грамів,
  • журавлина — 50 грамів,
  • чорна смородина — 50 грамів,
  • ожина — 70 грамів,
  • вишня — 10-15 шт.
  • Рецепт приготування Компот із заморожених ягід і фруктів — покроковий фото рецепт:

    Каструлю з водою поставте на вогонь. Можна відразу засипати в неї цукор і чекати, поки вода закипить. Підготуйте сливу, приберіть кісточку.
    Підготуйте полуницю, приберіть хвостики і помийте від бруду.
    Журавлина дуже корисна, тому її ми теж обов'язково додаємо в компот.
    Чорна смородина подарує не тільки вітаміни, але і додасть компоту незвичайний колір.
    Також додавайте в компот ожину.
    Вишня без кісточок зробить компот не нудотний солодким, а трохи з кислинкою.
    Варіть компот з заморожених ягід і фруктів 30-40 хвилин.
    Остудіть трохи компот і можна пити.

  • Оставить комментарий или два

    Пожалуйста, зарегистрируйтесь для комментирования.