Компот в мультиварки з малини і яблука

А на зиму краще заготовити в банки і радувати домашніх в холодну пору року. Готувати компот можна зі свіжих або заморожених ягід. Особливо смачним буде компот з заморожених ягід малини і свіжих яблук.

Користь малини криється в її складі. Малина містить в собі саліцилову кислоту, яка чудово знижує жар і стимулює імунітет, органічні кислоти, такі як яблучна і лимонна. Малина багата вітамінами групи A, B2, C і PP. Містить макро і мікроелемента, як калій, магній і цинк.

Яблука-популярний і улюблений фрукт не тільки у дітей, а й дорослих. У яблуках міститься безлічі мінеральних речовин, наприклад, заліза, натрію і фолієвої кислоти. Щоб приготувати компот в мультиварки із замороженої малини і свіжих яблук знадобиться:

  • 500 гр замороженої малини
  • 300 гр свіжих яблук
  • Цукор за смаком (приблизно 0,5 ст.)
  • Вода — 1,7 літра Компот в мультиварки Поларіс 0517 для дитини з малини і яблук:

    1. Підготуйте малину і яблука. Малина в зимовий час може бути замороженою. Влітку, в ягідний сезон — свіжою.

    2. Яблука вимити і порізати на дольки. Всі інгредієнти скласти в мультиварку, засипати цукром. Залити водою

    5. Готуватися компот в мультиварки Поларіс 0517, приблизно 1 годину, в режимі «Гасіння»

    6. Для того, щоб компот вийшов більш насичений, можна його настояти. Після того, як компот приготувався, не поспішайте переливати його в іншу ємність. Залиште його в мультиварки на підігріві або у вимкненому стані, ще на 30 хвилин.

    Компот з ягід і фруктів особливо корисні для дітей в період авітамінозу, коли організму потрібно додаткові вітаміни і корисні речовини.