Сир при вагітності
Сир при вагітності
Більш безпечний сир в період вагітності — це або кальцинований або ж знежирений. Дуже легко можна в домашніх умовах приготувати кальцинований сир. Для цього необхідно взяти 2 столові ложки 10% кальцій хлориду і 700 мл молока, то можна приготувати сто грам цього сиру. В першу чергу, кип'ятять молоко, потім його охолоджують, при помішуванні кидають кальцію хлорид. Суміш охолоджується, потім на марлю відкидають і кладуть під гніт.
17 відсотків білка є в знежиреному сирі. У ньому велику кількість метіоніну, який потрібен плоду, і менше азотних речовин, ніж у м'ясі.
Якщо кальцинований сир Вам не подобається, то Ви можете легко приготувати прісний сир. Рецепт досить простий: молоко згортається, якщо на одну літру молока кинути дві столові ложки оцту.
Приємного Вам, дорогі читачі журналу Мамапедия, апетиту!