Смачні рецепти на новий 2015

Новорічні печива з корицею

Смачне печиво прикрасить новорічний стіл і доставить радість дорослим і дітям. Саморобний печиво не зрівняється ні з одним покупним. Спробуйте приготувати його з англійської різдвяного рецептом.

Продукти:

  • 2 склянки борошна,
  • половина чайної ложки розпушувача або соди, погашеної лимонним соком,
  • чайна ложка кориці,
  • 8 столових ложок вершкового масла або маргарину для випічки,
  • один стакан цукру,
  • 1 велике або 2 дрібних яйця,
  • 1 повна чайна ложка ванільного цукру.
  • Приготування рецепта Новорічні печива з корицею

    У глибокий посуд висипте борошно, розпушувач і корицю і перемішайте все сухою ложкою. В іншу підходящу посуд помістіть масло і цукор і збийте міксером до зникнення цукрових крупинок. Додайте сюди ж масло або маргарин, вміст розбитого яйця, ванільний цукор. Починайте збивати на малій швидкості, поступово всипаючи борошно. Готове тісто розділити навпіл, загорніть кожну з них в плівку і помістіть в холодильник на одну годину.

    Через годину дістаньте тісто з холодильника і розкачайте його качалкою на сухій поверхні, присипаної борошном, до товщини приблизно 3 мм. Формочками у вигляді зірок і ялинок виріжте з тіста печиво і ще раз відправте його в холодильник на 10 хвилин У середньому кількість печеньіце повинно скласти 30 штук. Візьміть на замітку: тісто по цьому рецепту може зберігатися в морозилці цілий місяць.
    На деко покладіть добре промаслений соняшниковою олією кальку або папір (можна фольгу для запікання) і акуратно викладіть печиво. Зверху його можна прикрасити товченими горіхами з цукром або прикрасити цукровою глазур'ю.

    Випікати в розігрітій до 160 градусів духовки до тих пір, поки краю не стануть золотистого кольору, але не більше 15 хвилин. Дати печеньіце охолонути 1-2 хвилини і до подачі на стіл перекласти їх в закривається кришкою контейнер. Можна зберігати печеньца при кімнатній температурі до 7 днів. Тут є покроковий рецепт новорічного печива

    novogod-pechene

    Оставить комментарий или два

    Пожалуйста, зарегистрируйтесь для комментирования.