Тефтелі з курячого фаршу

1. Курячу грудку промити в проточній воді, осушити за допомогою паперового рушника, розрізати на великі частини. За допомогою м'ясорубки курячі грудки перекрутити у фарш.

2. В окремій мисці розмочити хліб у молоці. Краще використовувати булку, хоча і чорний хліб також підійде. Якщо молока немає, то можна використовувати звичайну кип'ячену холодну воду.

3. Відварити рис таким чином, щоб він був трохи сируватим. Тобто не повинна в підсумку вийде «каша», вистачить і 5 хвилин варіння.

4. Пюріровать цибулю і додати його в фарш. Перемішати. Потім додати відварений попередньо рис, і знову ретельно все перемішати.

5. Додати в суміш одну без гірки столову ложку солі. Можна додати трохи чорного меленого перцю.

6. Додати у фарш яйце і перемішати.

7. Зліпити невеликі за обсягом кульки-котлетки. Щоб фарш не прилипав до рук, долоні слід змочити водою. У тарілку насипати невелику кількість борошна. Виліплені тефтелі обваляти в борошні.

8. Розігріти сковорідку, налити туди рослинне масло. Тефтелі обсмажити з двох сторін — по 3-4 хвилини з кожного до золотистої скоринки.

9. Потім у сковорідку додати трохи кип'яченої води, накрити кришкою і довести до готовності.

10. Тефтелі готові! Викладіть їх на тарілку, при бажанні до страви можна додати трохи зелені. До тефтелі з курячого фаршу підійде будь-який гарнір — рис, картопля, гречка. Приємного апетиту!

Оставить комментарий или два

Пожалуйста, зарегистрируйтесь для комментирования.