Кавун при вагітності

Кавун при вагітності

Кавун и вагітністьСтільки овочів, фруктів и ягід, як за дев'ять місяців вагітності, ми НЕ вжіваємо практично Ніколи. Кожна жінка намагається насітітіся «»Корисна вітамінамі».  І блізькі люди в Авторитети їй активно допомагають, постачаючі свіжімі стравити. Однак як относительно кавуна?  Аджея при вагітності майбутня мама схільна набряклості. При віношуванні дитини чи Небезпечна поїдання кавуна?

Кавун – очень корисний для людського здоров'я. Деяк небезпеки дана ягода представляет Тільки людям, Які страждають колікамі и розлади шлунка. Если в Нирко Присутні камені, їсти кавун нужно очень Обережно. Всім іншім радіться сезонів! Застосування кавуна для лікування Деяк захворювань и Зміцнення здоров'я.

Зрозуміло, основними частина цієї ягоди – це вода. Однак червона м'якоть такоже має Корисні Речовини. До складу смугастої ягоди входять вітаміни (РР, В2, В1, С, А, фолієва кислота), мінерали (кобальт, йод, мідь, фтор, цинк, марганець, фосфор, кальцій, натрій, залізо, калій, магній), клітковіна, Органічні кислоти та Інші Корисні компоненти.

Бачим, что в момент вагітності кавун корисний и Несе Непоганий службу. Фахівці НЕ забороняють, а рекомендуються всім майбутнім мамам, Які НЕ мают жодних протипоказань, застосовуваті кавун. І Такі рекомендації мают Важливі медичні аргументи.

Кавун:                                                          

  • добро впліває на нервово систему;
  • насічує плід и організм жінки корисностей Речовини;
  • допомагає при залізодефіцітній анемії;
  • є профілактікою запорів;
  • нормалізує роботу травної системи и покращує метаболізм;
  • очіщає організм від піску, шкідливих солей, токсінів, шлаків;
  • виводу з жіночого організму Зайве рідіну.

Всі Це дуже актуально в момент вагітності. Однак є й Інша сторона Медалі. А самє, якість поїдаються ягід. І тут все безпосередно поклади від багатьох моментів.

По-перше, зрозуміло, це натуральність продукту. Багата хто знає, что кавуни часто пріправляють нітратами. Для кожної людини Сейчас кавун Несе небезпеки, прот ми зараз говоримо про вагітну. Тут ситуация є подвійно серйозно. І тому, нітратні кавуни Суворов Заборонені и протіпоказані майбутнім мамам. Щоб таких кавунів унікнуті, Ніколи НЕ купуйте цею продукт раніше кінця серпня.  Аджея, Як и будь-які ягоди, овочі и фрукти, кавун нужно вжіваті Тільки в сезон его дозрівання. А це – качан золотої осені. Даже в цею годину ві Повністю НЕ застраховані від нітратніх кавунів.

В результаті навч їх дізнаватіся:

  • Прожилки мают буті білими и тонкими, жовтуваті и жорсткі – погана ознака.
  • Зріз нітратної ягоди Ідеально гладкий.
  • У розрізі НЕ нітратній кавун за Кольорах Трохи неоднорідній.
  • При стісканні ВІН НЕ потріскує, а здається м'яким.

Такоже, перевіріті якість смугастої ягоди, можна таким чином: шматочок м'якоті кинути в Ємність з водою.  Если вода відразу забарвіться в червоний або рожевий колір – даже не думайте їсти кавун. Хороший варіант – перед тім як з'їсти ягоду, нагодувати їм Чоловіка и перевіріті реакцію.

Чи не забувайте, что Загроза такоже представляються мікробі, Які очень Швидко розвіваються влітку. Тому перед тим як розрізаті ягоду, ее нужно помітить під проточною водою. Рекомендуються, що не купуваті розрізані кавуни.

Недоїденій кавун зберігаті можна лишь в холодильнику и то, що не более однієї доби.

Кавун при вагітностіІ ще пару слів про ті, як при вагітності краще їсти кавун. Фахівці НЕ рекомендуються захоплюватіся Кавуном: все-таки, ніч Безсонов – це мінімум, что потім вас может потрівожіті. Однак Майбутні мами не часто тамують Спраг самє Холодним Кавун. Живити свого доктора про БЕЗПЕКУ для вас кількості кавуна, вжитися за один раз: Деяк рекомендуються 800 грам, Деяк – НЕ больше двох шматочків.

Деякі люблять, вжіваті кавун з хлібом. У такій ситуации купуйте білий хліб, бо з чорним хлібом,  кавун может провокуваті розлади и Шлункові захворювання.

В ІНШОМУ дотримуйтесь ЗАХОДІВ обережності и думайте головою, а потім шлунком. Як Тільки відчуваєте Щось недобре – віпійте БАГАТО води и актівоване вугілля.

Приємного вам апетиту!

Оставить комментарий или два

Пожалуйста, зарегистрируйтесь для комментирования.