Курячі парові котлети Їжачки з рисом

1. Курячу грудку добре промити і перекрутити на м'ясорубці разом з цибулею.

2. До фаршу додати одне яйце і присолити.

3. Перемішати.

4. Сформувати з фаршу невеликі котлетки у вигляді їжачків: з завужені носиком попереду. Вмочити черевце кожного їжачка в борошні.

5. А верхню частину посипати зверху промитим рисом. Тільки носик потрібно залишити без рисинок.

6. Виходять такі забавні курячі котлетки.

7. Тепер потрібно зробити їжачкам очки і носик за допомогою горошин чорного перцю або за допомогою чорних оливок.

8. Ось такі їжачки у нас вийшли. Дитина дуже старався, коли розставляв горошини в потрібні місця.

9. Готувати такі котлетки на пару протягом 40 хвилин.

10. При подачі прикрасити тарілочку листям салату, зеленню і помидорками.

Приємного апетиту!

На замітку:

Для того, щоб курячі котлетки були більш м'які, додайте у фарш розмочений у молоці білий хліб. Або використовуйте побільше цибулі.

Горошини перцю в дитячій тарілці служать лише прикрасою, а от дорослі можуть при бажанні їх з'їдати разом з котлетами.