Журавлине сік во время вагітності

Журавлине сік во время вагітності

Журавлине морс при вагітностіМі Вже говорили про Властивості  и Користь Журавлине для вагітних. Так як деякі жінки віддають перевага вживання в момент вагітності у виде морсу, зараз поговорити про даним напої!

По-перше, ВІН Дуже смачно!  З ЦІМ погодяться НЕ всі жінки, Аджея на смак и колір товаришів немає, прот Багат точно до душі, самє зараз. Ненав'язливо, кисло-солодкий, и приносити удовольствие, и освіжає, и Спраг вгамує, и голод…

По-друге, дуже корисний! Йому властіві всі достоїнства свіжої ягоди, Аджея ВІН віготовляється з додаванням свіжовічавленого соку. В результаті, зберігається вітамінний склад, а це цілий коктейль: мінеральні СОЛІ – залізо, фосфор, магній, вітаміни Н, РР, В9, В6, В2, В1 и особливо С.

У момент вагітності Журавлине морс может буті Справжня паличка-віручалочкою, оскількі может Повністю замініті деякі лікарські препарати.

Цей напій має бактерицидну, протізапальну, жарозніжувальну, сечогінну дію, спріяє одужанню при патологічніх станах и багатьох захворюваннях:

  • застосовується в лікуванні пародонтиту, карієсу, головних Пайовий відчуваючи, підвіщеного тиску, варикозного Розширення вен, ревматізмі, гестозу, токсикозу, запору, застудити, ГРВІ;
  • підвіщує імунітет, збагачує організм вітамінамі;
  • знешкоджує токсини;
  • підвіщує еластичність капілярів;
  • покращує працездатність и Активність мозком;
  • усуває бактерії в сечовивідних шляхах и в роті;
  • покращує процес перетравлення їжі;
  • Забезпечує розвиток корисних бактерій;
  • усуває Нудота;
  • усуває набрякі;
  • ефектно зніжує велику температуру тела.

Даній напій может Повністю  замініті собою вгамовує Спраг, освіжаючій и тонізуючій напій. Тім более что в положенні нужно пити багато, а пакетовані соки та чаї – НЕ Кращі напої для вагітних жінок. Багата гінекологі та акушери рекомендуються свои пацієнтам віпіваті кожен день до двох літрів Журавлине морсу. Однак тут обережність НЕ Завада.

Може буті, ві Чули, что Журавлине в момент вагітності застосовуваті нельзя. У Авторитети є частко правди, пов'язана з великою кількістю вітаміну С.  На ранніх етапах вагітності, аскорбінова кислота у великих кількостях Дійсно может буті Небезпечна. Вітамін  приводити в тонус матки и представляет Загроза вікідня. Зрозуміло, для цього нужно з'їсти БАГАТО морсу або Журавлине, проте хто там знає Ваші апетита…

Журавлине морс має сечогінну дію, тому будьте готові, что будете часто ходити в туалет.

Такоже, є ризико при вісокій кіслотності шлунка: велика Кількість морсу может спровокуваті загострення гастриту и печії. Вісь з ціх причин при Гостра печінковіх, Кишково, шлунково захворюваннях від Журавлине нужно відмовітіся.

Журавлине морс для вагітнихА в цілому НЕ нужно віключаті з свого меню цею чудовий напій. І если ві галі не пробували его – пора сделать це. Тім, хто НЕ знає рецепт:

  • Очищені ягоди Журавлине помістіть в Ємність и потовчіть товкачиком (дерев'яної) в пюре. З отріманої каші с помощью Марлі відавіть сік, а вичавки залійте звічайній водою и закіп'ятіть (на 400 грам ягід візьміть 1,4 літра води). Гарячий Компот процідіть и Дода в него 180 грама цукру. Колі ВІН охолоне, додати в него сік и розмішайте.

Рекомендуються  свіжовічавленій сік додаваті самє в кінці, а не кип'ятити все разом, тому что при тепловій обробці Журавлина втрачає свои Корисні Речовини. Піті морс нужно злегка теплим – тоді ВІН більш активно працює.

Чи не забувайте Сейчас рецепт, оскількі после пологової ДІЯЛЬНОСТІ ВІН такоже корисний – з его помощью Швидко загоюються рани.

Міцного здоров'я і Приємного вам апетиту!

Оставить комментарий или два

Пожалуйста, зарегистрируйтесь для комментирования.