Курячі парові котлети Їжачки з рисом
1. Курячу грудку добре промити і перекрутити на м'ясорубці разом з цибулею.
2. До фаршу додати одне яйце і присолити.
3. Перемішати.
4. Сформувати з фаршу невеликі котлетки у вигляді їжачків: з завужені носиком попереду. Вмочити черевце кожного їжачка в борошні.
5. А верхню частину посипати зверху промитим рисом. Тільки носик потрібно залишити без рисинок.
6. Виходять такі забавні курячі котлетки.
7. Тепер потрібно зробити їжачкам очки і носик за допомогою горошин чорного перцю або за допомогою чорних оливок.
8. Ось такі їжачки у нас вийшли. Дитина дуже старався, коли розставляв горошини в потрібні місця.
9. Готувати такі котлетки на пару протягом 40 хвилин.
10. При подачі прикрасити тарілочку листям салату, зеленню і помидорками.
Приємного апетиту!
На замітку:
Для того, щоб курячі котлетки були більш м'які, додайте у фарш розмочений у молоці білий хліб. Або використовуйте побільше цибулі.
Горошини перцю в дитячій тарілці служать лише прикрасою, а от дорослі можуть при бажанні їх з'їдати разом з котлетами.