Рисовий суп з рибними фрикадельками
Рибні фрикадельки зробити легко, існує багато різних рецептів. Розглянемо, як приготувати рибні фрикадельки з манною крупою.
Суп виходить дуже легким за рахунок того, що немає жирного м'ясного бульйону і засмажкою з овочів. Суп підходить для дитячого харчування з 2-ох років.
Так само можна приготувати суп з фрикадельками в мультиварки з телятини.
Інгредієнти
Рибні фрикадельки:
Для супу:
У каструлю з чистою водою засипте сіль і поставте її на плиту, включивши середній вогонь. Почекайте, коли вода закипить, викладіть в каструлю очищений, вимитий і нарізаний кубиками картоплю.
Варіть бульйон, а в цей час підготуйте моркву і цибулю. Моркву очистіть ножем, помийте під проточною водою і наріжте на пару шматочків. Викладіть моркву в подрібнювач.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте на шматочки і викладіть в чашу подрібнювача.
Увімкніть подрібнювач і добийтеся, щоб овочі перетворилися на кашку. Коли картопля стане м'яким, викладіть в каструлю цибулю і моркву.
Тепер у вас є час приготувати рибні фрикадельки. Філе риби наріжте на шматки і викладіть в чашу.
Туди ж помістіть і очищену цибулю.
Зелень помийте і покладіть у чашу, засипте манну крупу.
І залийте куряче яйце. Подрібніть інгредієнти протягом однієї хвилини.
Додайте сіль і перемішайте масу.
Посоліть суп, додайте улюблені спеції, прянощі і лавровий лист.
Засипте рисову крупу в каструлю, попередньо добре вимивши її під проточною водою.
Зробіть з рибної маси кульки будь-якого розміру. Дочекайтеся, коли картопля стане м'яким, потім викладіть фрикадельки в каструлю.
Варіть суп ще п'ятнадцять хвилин після того, як ви кинете рис і фрикадельки. Вимкніть вогонь, накрийте кришкою каструлю і залиште суп настоятися на 30 хвилин. Рисовий суп з рибними фрикадельками готовий. Його можна насипати в тарілки і подати до столу разом з хлібом.