Пшоняна каша з курячими сердечками

1-й етап. Почнемо приготування нашого смачної вечері для малюка з курячих сердечок. Їх ми добре промиваємо, зрізаємо все зайве, потім поміщаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після чого акуратно зливаємо скипіла воду з піною, сердечка ще раз промиваємо, також моєму каструлю, і знову заливаємо їх водою.

2-й етап. Каструлю з сердечками вдруге ставимо на вогонь, додаємо до них два лаврових листки і трохи солі за смаком. Даємо воді закипіти, а потім зменшуємо вогонь до мінімально можливого, і залишаємо варити.

3-й етап. Щоб курячі сердечка придбали додатковий аромат, беремо половинку ріпчастої цибулі, очищаємо її і нарізаємо не дуже дрібно. Лук також додаємо в каструлю і варимо все разом до повної готовності. Приблизно, протягом про однієї години.

4-й етап. Паралельно поки варяться курячі сердечка, приготуємо кашу із пшона. Для цього ми його гарненько промиємо в проточній воді кілька разів, так щоб вода стала прозорою. Потім заллємо холодно водою, як і рис, в пропорції один до двох, тобто на одну столову ложку пшона дві столові ложки води, поставимо на вогонь і дамо закипіти. Вогонь під закипілої кашею зменшуємо до мінімального, додаємо до неї сіль за смаком, і варимо її до тих пір, поки з каструлі не википить вся вода, а пшоно НЕ набрякне.

5-й етап. У готову пшоняну кашу додамо шматочок свіжого вершкового масла, гарненько все перемішаємо, накриємо кришкою і дамо настоятися протягом 10-15 хвилин. Після цих нехитрих дій, пшоняна каша для дитини буде готова.

6-й етап. Викладаємо готову пшоняну кашку для дитини, в глибоку тарілочку, зверху поливаємо її підливою, в якій варилися курячі сердечка, а також викладаємо самі сердечка.

Приємного апетиту!